18 jan 2018

Geef je mening over de Bonnenpoldeuw

Januari 2018 - De Gebiedscommissie Hoek van Holland verspreidt vanaf 19 januari per post een enquête onder 1/3e van haar inwoners. “Heb je de enquête ontvangen, dan is het ontzettend belangrijk om je mening te geven over het plan, óók en júist wanneer je het er mee eens bent. Want alleen dan kan de gebiedscommissie haar advies aan de gemeenteraad goed onderbouwen”, aldus Dirk Kunst van Natuurmonumenten. “Dit plan inclusief natuurbegraven is misschien de laatste kans om de Bonnenpolder open en groen te houden. Deze kans mogen we toch niet laten schieten?”

Voorafgaand aan de verspreiding van deze enquête is er een katern bij de Hoekse Krant met extra informatie over het plan verschenen. De pagina’s van de initiatiefnemers kunt u ook hieronder inzien.

Wij willen er graag samen met u voor zorgen dat de polder niet versnipperd raakt of volgebouwd wordt. Het plan voor meer natuur in de Bonnenpolder kunnen we alleen realiseren als er genoeg voorstanders zijn. Heeft u de enquête van de Gebiedscommissie Hoek van Holland niet gehad, maar bent u wel enthousiast over het plan? Dan horen wij heel graag uw reactie via dit contactformulier!

i q d

Deel dit bericht via: